products

PN10 ceramische de Controleklep van de Kogelkleppendn25 Pneumatische Lucht

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: VESON
Certificering: ISO CE
Modelnummer: On/off kleppen sluit kleppen af
Min. bestelaantal: 1
Prijs: FOB shanghai EXW
Verpakking Details: plywooden geval versterken verpakking
Levertijd: 6-8 weken
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 1000
Gedetailleerde informatie
Materiaal: Cs-ss of iother anders Kleur: als klantenbehoefte
Naam: Pneumatisch van Klep Macht: Pneumatisch
Media: water Temperatuur van Media:: Middelgrote temperatuur
Hoog licht:

PN10 ceramische Kogelkleppen

,

DN25 de pneumatische Klep van de Luchtcontrole

,

Klep van de de Luchtcontrole van WCB de Pneumatische


Productomschrijving

Pneumatisch van Ceramische Kogelkleppen DN25-DN200 met ISO 9001 de Pneumatische Klep van de Luchtcontrole

 

type: Volledige Gevoerde v-Haven Ceramische Kogelkleppen

 

Grootte: DN15-DN200 (1/2“ - 8“)

 

Drukclassificatie:

PN10, PN16, PN25, PN40, CL150, CL300, JIS10K, JIS 20K

 

Lichaamsmateriaal:

WCB, A105, SS304, SS316, SS316L

 

Versieringsmateriaal:

ZrO2, 99% Al2O3,99.7%Al2O3, SSIC, STC, Si3N4

 

Beëindigenverbinding:

Flens, ASME B16.5, en1092-1, JIS B2220

 

 

Typische Toepassingen:

Voor de meesten van controlekleppen met inbegrip van boltype controlekleppen of de balcontrolekleppen van V, zal de middelgrote stroomsnelheid het maximum wanneer de klep bij kleine openingspositie is bereiken, dan zal het hoge snelheidsmiddel bal, afzetzetels en afzetlichaam eroderen. Als het middel vaste deeltjes bevat, zal de erosie ernstiger zijn.

Vele klepfabrikanten en technici besteden heel wat tijd en kosten om schuring te verbeteren bestand van controlekleppen door structuur te verbeteren, maar het effect is niet bevredigend. Vooral als het middel zowel schurend als corrosief is, kiest de enige manier een juist materiaal; er is geen betere manier om deze problemen op te lossen.

Het is goed - geweten dat geavanceerde keramiekmaterialen, met inbegrip van hoge zuivere alumina, zirconiumdioxyde, stevig wolframcarbide en siliciumnitride, die fundamentele oplossingen aan de corrosie en schuringsproblemen kunnen verstrekken. Als professionele ceramische klepfabrikant, ontwikkelde FOYO v-Haven ceramische kogelkleppen om deze strenge schurende en/of corrosieve toepassingen te ontmoeten.

Men bewijst dat FOYO-de v-Haven ceramische kogelkleppen veel betere prestaties dan een andere zachte gezet en metaal gezette controleklep hebben. Als u v-Haven ceramische kogelkleppen in uw niet typische toepassingen wilt installeren, gelieve ervaren de verkoopingenieurs van FOYO voor professioneel voorstel in sales@foyovalve.com te contacteren.

 

Ontwerpeigenschappen:

 

1. Drijvende bal of tapbal

FOYO verstrekt twee basisstructuren voor de ceramische kogelkleppen van V: Drijvende bal en tapbal. Voor 4“ (DN100) en kleiner, heeft de klep een drijvende V-havenbal, en voor 5“ (DN125) en de grotere grootte, tap wordt opgezette V-bal verstrekt.

Voor andere hoofdlijnen van v-Haven ceramische kogelkleppen, gelieve te verwijzen naar ceramische drijvende kogelkleppen en ceramische tapkogelkleppen. Of contacteer ons in sales@foyovalve.com voor meer gedetailleerde technische informatie van de ceramische kogelkleppen van V.

 

2. De delen wat betreft middel zijn al keramiek-Volledig gevoerd ceramisch

Omdat de media meestal hoog schurend en corrosief zijn, worden de ceramische componenten geassembleerd in gesmeed metaallichaam van v-Haven ceramische kogelkleppen dat meeste fysieke ladingen en de schok van pipinglines absorbeert. Het middel zal rechtstreeks klep geen lichaam raken, daarom zullen geen delen worden uitgeput of door het agressieve middel worden aangetast.

 

3. Naakte stamkleppen, Pneumatisch en elektrisch controlesysteem

Over het algemeen worden de v-Haven ceramische kogelkleppen aangedreven door pneumatische actuators of elektrische actuators. Foyo heeft goed - opgeleide technici om volledige pneumatische en elektrische actuator op kleppen te assembleren. Wij kunnen alle mogelijke toebehoren aan de ceramische kogelkleppen van V per de eisen van de klant, zoals pneumatische actuators, grensschakelaar, elektrisch-pneumatische petitionarissen, solenoïdekleppen, filter en regelgevers, en slimme elektrische actuators, enz. assembleren.

FOYO kan naakte stam de ceramische kogelkleppen van V aan klanten aanbieden, zodat zij hun actuators op klep kunnen zelf assembleren. Een juk met het opzetten van ISO 5211 stootkussen wordt verstrekt samen met naakte stam ceramische V kogelkleppen voor gemakkelijke installatie.

 

4. Diverse versiering van de ceramische Kogelkleppen van V

De v-haven ceramische kogelkleppen, ook genoemd de ceramische kogelkleppen van v, hebben gelijk percentage EQ% stroomkenmerken, verstrekt FOYO 30°, 45° en 60° V havenballen om nauwkeurigere en stabiele controleprestaties voor verschillende toepassingen te vervullen.

 

 

 

 

Contactgegevens
Judy.Zhao

Telefoonnummer : +8618918264392

WhatsApp : +8618918264392