Veson Valve Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
 • Video
 • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur
Merken: VESON
Aantal werknemers: 100~120
Jaarlijkse omzet: 5000000-7000000
Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 60% - 70%
Inleiding

Welkom bij Veson Valve Ltd, uw belangrijkste bestemming voor kwalitatief hoogwaardige klepoplossingen.Onze uitgebreide productlijn biedt een verscheidenheid aan geavanceerde producten die zijn ontworpen om aan uw uiteenlopende industriële behoeften te voldoenOnder onze vlaggenschipproducten zijn de VS-serie rack pinion roterende pneumatische actuator, VSF scotch yoke pneumatische actuator, hydraulische actuator, lineaire pneumatische actuator, gas-over-olie actuator,met een vermogen van niet meer dan 50 W.

 

Met een trotse geschiedenis van dienstverlening aan de olie-thermische en watervoorzieningsectoren, hebben Veson-producten een exclusieve reputatie verdiend voor betrouwbaarheid en prestaties.We hebben langdurige samenwerkingsverbanden met gerenommeerde klepfabrikanten., zodat wij onberispelijke regelklepoplossingen kunnen leveren die zijn afgestemd op de exacte specificaties van onze klanten.met een vermogen van niet meer dan 10 W, regelkleppen, bolkleppen, regelkleppen, ESD, ESDV, SDV en geavanceerde pneumatische regelsystemen.

 

Veson Valve Ltd. is toegewijd aan uitmuntendheid en werkt onder de ISO9001:2015-certificering, een bewijs van onze onwrikbare toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.Ons overkoepelende doel is om het merk "VESON" te vestigen als een symbool van ongeëvenaarde kwaliteitWij nodigen zowel binnenlandse als internationale klanten van harte uit om met ons samen te werken.het bevorderen van duurzame partnerschappen en het samenwerken op het gebied van technische middelen om de pneumatische- en uitbreidingsklepmarkten wereldwijd te verrijken;.

 

Laten we samen de toekomst van de kleptechnologie bouwen.

Geschiedenis

Veson Valve Ltd. werd opgericht in 2010 en begon zijn reis met een toegewijd team van 50 professionals. Sindsdien zijn we snel uitgegroeid tot een belangrijke speler in de klepindustrie.,de pneumatische aandrijvingen met rack-pinion en scotch-yoke, die door een gevestigd wereldwijd marketingnetwerk veel erkenning hebben gekregen.Maar ze zijn ook geschikt voor verschillende eindgebruikers in industrieën, variërend van olie en gas tot petrochemieMet een aanwezigheid in meer dan dertig landen zijn onze producten synoniem geworden aan betrouwbaarheid en prestaties.

Mijlpalen:

 • 2010Oprichting van Veson Company.

 • 2011: Initieering van langdurige partnerschappen met toonaangevende fabrikanten van kleppen.

 • 2014: Verwezenlijking van ISO 9001:2000 kwaliteitsmanagementsysteemcertificering, wat onze onwrikbare toewijding aan kwaliteit weerspiegelt.

 • 2014: Succesvolle levering van afsluitventielen voor SINOPEC, wat onze capaciteit toont om uitdagende projecten uit te voeren.

 • 2015: benoeming tot de voorkeurleverancier van besturingskleppen voor Shouguang Fukang Pharmaceutical, waardoor onze positie als betrouwbare industriële partner wordt versterkt.

Veson Valve Ltd. biedt op maat gemaakte diensten voor verschillende industrieën, waaronder chemische, farmaceutische en waterbehandeling.Met een klantgerichte aanpak en een focus op het leveren van geavanceerde oplossingen, zijn we klaar om aan uw controle klep eisen met ongeëvenaarde precisie en efficiëntie.

 

Dienst

De rackpinion actuatoren van Veson Valve zijn zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om een ongeëvenaarde levensduur te leveren, een nieuwe standaard in de industrie.zij kunnen worden afgestemd op praktisch elke controlevereisteOns gevarieerde assortiment omvat 15 modellen, met verschillende montage-afmetingen en koppelcompatibiliteit om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Met een uitgebreide voorraad en robuuste technische capaciteiten, zijn we trots op onze flexibiliteit om aan de eisen van onze klanten te voldoen.van roestvrij staal tot pneumatische roterende aandrijvingen met een breedte van 120° en 180°, bieden we uitgebreide oplossingen die de verwachtingen overtreffen.

Ervaar het voordeel van Veson met onze reeks klantgerichte diensten:

 • Gratis pre-sales consulting/free sample marking: Profiteer van snelle pre-sales consulting met een reactietijd van 12 uur en toegang tot technische ondersteuning.Proefproef- en testdiensten zijn gemakkelijk beschikbaar, samen met op maat gemaakte oplossingen voor distributeurs en gebruikers.

 • Strikte kwaliteitscontrole van de productie: Onze regelkleppen ondergaan strenge kwaliteitscontrole maatregelen om compromisloze kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen.

 • 1-7 dagen snelle levering: met massaproductie en snel beschikbare voorraad, bieden we snelle levertijden van 5-7 dagen voor standaard artikelen.Voorrang wordt gegeven aan grote bestellingen en bijzondere eisen.

 • 24 uur After-Sales Service: rekenen op onze toegewijde after-sales support team,het aanbieden van gratis garantie reparaties tijdens de garantieperiode en snelle technische bijstand binnen 24 uur na kennisgevingWe leveren de nodige onderdelen en uitgebreide technische training om een vlotte operatie te garanderen.

 • Telefoononderzoek en instructie op locatie: Onze proactieve aanpak omvat maandelijkse follow-up-oproepen tijdens de garantieperiode om eventuele problemen op te lossen,samen met optionele installatiegids ter plaatse.

Voor meer informatie over onze industriële klepoplossingen, aarzel niet om contact met ons op te nemen opsales@veson-valve.comWe kijken ernaar uit om met u samen te werken en u superieure klepoplossingen te leveren die op uw behoeften zijn afgestemd.

Ons Team

VESON brengt relevante professionele toptalenten en technologie samen voor een hooggekwalificeerd professioneel team.In totaal ongeveer 50 leden teamDe ontwikkeling van software, het ontwerp van hardware en het testen van apparatuur wordt afgerond door onze professionele technici.