aboutus

Veson Valve Ltd.

Veson Valve Ltd. Veson Valve Ltd. Veson Valve Ltd. Veson Valve Ltd. Veson Valve Ltd.
1 2 3 4 5
Veson Valve Ltd.
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Wereldwijd
Merken: VESON
Aantal werknemers: 100~120
Jaarlijkse omzet: 5000000-7000000
Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 60% - 70%
Ongeveer ons
Inleiding

Veson Valve Ltd. is gespecialiseerd in het onderzoeken van en de productie van allerlei pneumatische hydraulische die actuators en klep met pneumatische, hydraulische die klepwetenschap en technologieondernemingen in werking wordt gesteld, wijd in aardgas, olie, chemisch product, de industrie, metaaluitsmelting en papierfabricage, druk, stroom, mijnbouw, geneesmiddel, dagelijks chemisch product, voedsel en drank, waterbehandeling worden gebruikt en zijn behandeling en mechanisch materiaal en andere industrieën, het bedrijf van zijn aanvang, die op het principe van wetenschap en technologieinnovatie, kwaliteit eerst aandringen, opstelling in de loop van de toegejuichte jaren, is datatransportbesturingtechniek en de wijziging van het automatiseringsmateriaal van keus voor producten.

Veson Valve Ltd. producten omvat: VERSUS de pignon roterende pneumatische actuator van het reeksrek, Schotse het jukpneumaticactuator van VSF en

hydraulische actuator, lineaire pneumatische actuator, gas over olieactuator, dreef kleppen aan en dreef vleugelkleppen aan. Tot nu toe,

VESON-de producten hebben een exclusieve toepassing in Thermische Olie, watervoorziening. Wij hebben samenwerking op lange termijn met de klepfabrikanten van uitstekende kwaliteit, wat ons verzekeren om de perfecte oplossingen van de controleklep voor onze klanten aan te bieden. Bijvoorbeeld, pneumatische kogelkleppen, pneumatische vleugelkleppen, pneumatische en elektrische kogelkleppen, regelende kleppen, bolkleppen, controlekleppen, ESD, ESDV, SDV, en complexe pneumatische controlesystemen. Bij het heden, wordt het bedrijf verklaard door ISO9001: 2015, kwaliteitsbeheersysteem van UKAS.

Ons doel: om tot het prima merk „VESON“, aan preferentiële prijzen, de uitstekende naverkoopdienst, warm welkome klanten in binnen- en buitenland te leiden om de zaken te contacteren, vestigt de bouwstijl verhouding op lange termijn, technische middelen die brokaat pneumatische klep, de markt allebei in binnen- en buitenland samen delen van de uitbreidingsklep.

 

Geschiedenis

 


Veson valve ltd. wordt gevestigd in 2010, met 50 personeelsleden. De pignon van het Vesonrek en Schotse juk pneumatische actuator door een globale marketing netwerkverkoop, niet alleen ontmoeten de binnenlandse marktvraag en velen eind - gebruikersgebied in olie &gas, de Petrochemische industrie, papar makende Waterbehandeling enz. maar ook gevoerd naar meer dan dertig landen uit.

 

2010, VESON Company vestigde.

Veson wordt leverancier de op lange termijn van de controleklep voor Momentive-Bedrijf.

 

2011, VESON gevestigde samenwerking op lange termijn met belangrijke klepbedrijven.

 

2014, ISO-het Beheersysteemcertificatie van de 9001:2000kwaliteit.

 

2014, Veson gebeëindigde afsluiten kleppen voor SINOPEC.

 

2015, VESON wordt leverancier de op lange termijn van de controleklep voor het Geneesmiddel van Shouguang Fukang.

 

 

VESON-de kleppen van de de Dienstcontrole voor chemisch product, geneesmiddel, de industrieën van de waterbehandeling enz.

 

 

Dienst


Van de Vesonklep en pignon actuators worden ontworpen en vervaardigd om hoogste cycle-life op de markt te verstrekken. Wij kunnen accessorize hen om vrijwel om het even welke controle-eis te verwezenlijken. Zij zijn beschikbaar met diverse opzettende afmetingsconfiguraties en overspannen 15 modellen voor aangewezen torsieverenigbaarheid.

Onze uitgebreide inventaris en techniekmogelijkheden staan ons toe om aan uw behoeften met flexibiliteit te antwoorden. Wij pride bij het overschrijden van klantenverwachtingen. Dubbelwerkende actuators, actuators van de de lenteterugkeer, roestvrij staalactuators, 120°pneumatic-actuators, 180° pneumatische actuators, 3 plaatsen pneumatische roterende actuators.

 

Vrije Pre-Sales/het Vrije Steekproef Merken die raadplegen

 

VESON-aanbieding 12 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor gebruikers.
& Steekproef die is beschikbaar maken de testen.
Wij bieden vorderend oplossingsontwerp aan alle verdeler en gebruikers aan.
 
Strikte Kwaliteitscontrole van Productie
 
VESON-de controlekleppen zijn onder een volledig & strikt systeem voor kwaliteitscontrole, dat de uitstekende kwaliteit van onze kleppen verzekert.
 
1-7 dagen Snelle Levering
Wij hebben massaproduktie en voorraad & klaar punt, voor deze punten, bieden wij 5-7 dagen snelle levertijd aan. Voor grote machine en speciaal vereiste, zullen wij u als prioritaire klant uitwisselen en zullen uw lading in de eerste keer produceren.
 
de Dienst van 24 urennaverkoop

Vrije waarborgreparatie (met inbegrip van arbeid en materiaal): de vrije reparatiedienst tijdens de periode van de kwaliteitsgarantie en de redelijke last voor vervangstukken en het handhaven van de dienst na de periode van de kwaliteitsgarantie. Wij zullen nooit onze verantwoordelijkheden op product bezaten tekorten vrijstellen.

 

Antwoordende tijd: op het ontvangen van het bericht van de gebruiker, verzekeren wij de naverkooptechnische ondersteuning van 24 uur.
 
Vervangstukken: de noodzakelijke vervangstukken worden verstrekt samen met producten aan klanten.
 
Vrije technische opleiding: de integratie en normatieve technologie opleiding is beschikbaar kostenloos aan klanten door ons technisch personeel om te verzekeren zij in regelmatige verrichtingen van hardware en software van producten bekwaam zijn en zij kleine problemen schatten en kunnen oplossen.
 
Telefoononderzoek: ons naverkoopteam zal de gebruiker elke maand tijdens de garantieperiode telefoneren om de arbeidsvoorwaarde van de producten op te volgen, en problemen te ontdekken en op te lossen, indien nodig.
.
De dienst van de plaatsinstructie van installatie is beschikbaar.

 

 

Voor meer gedetailleerde informatie over onze industriële laser te aarzelen het materiaal, gelieve niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken sales@veson-valve.com in onze e-mail: , en verheug me op het werken met u.

 

Ons Team

VESON brengt relevante professionele hoogste talent en technologie voor een hoogst gekwalificeerd professioneel team bijeen. Wij hebben R&D-Departement., QC Departement., Departement van de Naverkoopdienst., Productiedepartement., en Verkoopdepartement., totaal over 50 lidteam. De ontwikkeling van software, het ontwerp van hardware en het testen voor materiaal wordt gebeëindigd door onze professionele technici. Als uitbreiding van onze zaken, heten wij meer vrienden welkom.

Contactgegevens