lopende band

Veson Valve Ltd. fabriek productielijn 0

Veson Valve Ltd. fabriek productielijn 1

Veson Valve Ltd. fabriek productielijn 2

Veson Valve Ltd. fabriek productielijn 3

 

Veson Valve Ltd. fabriek productielijn 4

 

 

Vesonklep ltd.possessing het inspuiten vormt en gietende workshop, Materiële workshop, het Lokken workshop, CNC het Bewerken workshop, het Assembleren workshop, die workshop inpakken.

Het introduceren ging het machinaal bewerken van materiaal van multi-platformcnc machinaal bewerkend centrum, hoge snelheids automatische draaibanken, high-precision EDM vooruit, injectie het vormen, gietend machines enz.

OEM / ODM

OEM & ODM zijn warm welkom.

 

  • Wij kunnen het bewerken volgens uw CAD tekeningen doen. Met volledige waaier van ervaringen ter plaatse, zijn de kleppen van voor speciale doeleinden uitvoerbaar met ons.
  • Onze ingenieurs kunnen het materiaal en de kleppen ook voorstellen die de vloeistoffen aanpassen.
  • Wij bieden ook de dienst van het klantenmerk aan. Wij gieten of lassen uw EMBLEEM op het lichaam zodat u hen kunt gemakkelijk verkopen.
R & D

Tot dusver heeft Veson valve ltd. zeven R&D Ingenieur, dozens van productie en technisch personeel en dozens van technisch de dienstpersoneel. Onze ingenieurs nemen aan het huis van kleppenforums deel en in het buitenland. En wij denken altijd aan meer kleppen van de kostenefficiency om de huidige te vervangen. Om ons onderzoek te steunen, zal bepaald deel van winst naar de R&D-afdeling terugkeren zodat wij onze nieuwe producten kunnen regelmatig vrijgeven.