Waarom Actuators van de Gebruiks Pneumatische Klep?

March 13, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Waarom Actuators van de Gebruiks Pneumatische Klep?

Klepactuators, voor werkende kleppen voor het openen van, het sluiten van of het moduleren van de dienst wordt gebruikt, komen in een verscheidenheid van configuraties en krachtbronnen die. Twee van de meest herkenbare die types op deze criteria worden gebaseerd zijn pneumatisch en hydraulisch. Elk heeft positieven en verbiedt het afhangen voor een deel van de specifieke toepassing, de ruimtevereisten, de werkende druk en de snelheden nodig voor veilige klepverrichting.

Zelfs op een verzamelaanvraag, kan er een combinatie zowel pneumatische als hydraulische klepactuators zijn. In verre plaatsen, waar noch de samengeperste lucht noch de elektriciteit beschikbaar zijn, hydraulisch is vaak de keus.

In raffinaderijen, zijn de de chemische installaties en posten van de pijpleidingscompressor, waar de samengeperste luchtbronnen beschikbaar zijn, de eigenschappen en de mogelijkheden van pneumatische actuator gewoonlijk gunstiger.

Pneumatische actuators klep

 

De pneumatische actuators klep wordt ontworpen om een zuiger binnen een gesloten cilinder in werking te stellen. De druk van een externe lucht of gas bronbevoegdheden actuator, die de cilinder verplaatsen naar volledig open of sluit de klep, of moduleert gedeeltelijk zijn open/dichte beweging.

Afhankelijk van het kleptype, kan de pneumatische actuator klep of in een 90 graad horizontale richting of in lineair boven en beneden motie werken.

Hydraulische actuators

Hydraulische actuators werken zo ook aan pneumatiek behalve het machtsmiddel is een niet samendrukbare vloeistof die, indien gelekt, potentieel gevaarlijke gevolgen kan hebben. Zowel pneumatische als hydraulische kunnen actuators of met de samendrukbare lente die uitbreiden of de zuiger intrekken, of een ontwerp met een lucht of een vloeibare inham aan beide kanten van de zuiger worden gevormd die dubbelwerkende verrichting toestaat.

Enkele gebruik van pneumatische klepactuators

Pneumatische klepactuators worden typisch gebruikt in olieraffinaderijen, chemische installaties, elektrische centrales, waterbehandeling, mariene terminals en mijnbouw. Zij worden gewoonlijk gemaakt van materialen zoals roestvrij staal, koolstofstaal en aluminium.

Voor de industrieën die complexe pijp en productleveringsbuizen hebben, worden actuators van de roestvrij staal pneumatische klep gebruikt om corrosieve vloeistoffen te leiden.

De nauwkeurige stroom en de richting van corrosieve vloeistoffen, gevaarlijke vloeistoffen, en chemische producten vereisen robuuste hardware geschikt om onder hoge en zware nuttige lading te werken. De hardware moet ook precisiebeweging en stroomrichting met ingewikkelde pijpnetwerken kunnen handhaven. Deze systemen vereisen de bevoegdheid van pneumatische klepactuators behoorlijk te functioneren. Pneumatische actuators bieden een waaier van commerciële voordelen boven en voorbij hydraulische actuators aan.

De pneumatiek heeft bepaalde voordelen

Er zijn vele voordelen in het kiezen van pneumatische actuators over zowel hydraulisch als elektrisch wanneer alle bronnen beschikbaar zijn:

  • Het risico van verontreiniging van zijn voeding is minimaal. Dat laat zijn ontwerp toe om worden vereenvoudigd en het dat in toepassingen moet worden gebruikt waar de netheid een must is – de geneesmiddelen en het voedsel en de drank zijn goede voorbeelden.
  • Pneumatische klepactuator vereist over het algemeen minimaal onderhoud.
  • Pneumatische actuators kunnen vaak ontworpen kleiner, lichter en ontvankelijker zijn omdat de luchtsamendrukbaarheid weinig of geen weerstand heeft. Wanneer de extra het strijken macht wordt vereist, kan de cilindergrootte worden vergroot.
  • Zij kunnen vaak worden verkozen in toepassingen waar het snelle openen of het sluiten wordt vereist.
  • Pneumatische actuators zijn veelzijdig in hun toepassingen en milieu's. Zij kunnen gewoonlijk bij een brede waaier van temperaturen, van -40° F aan +250° F werken
  • FAQs over Pneumatische Actuators voor Kleppen
  • Wat zijn de diverse controlecomponenten in een hydraulisch aandrijvingssysteem?

   Er zijn drie controlecomponenten die omhoog een hydraulisch aandrijvingssysteem maken. Deze omvatten –

  • Hydraulische Pompeneenheid
  • Controlewaarden
  • Vergeldende of Roterende Eenheid
  • Wat zijn de verschillende types van pneumatische kleppen?

   De pneumatische kleppen kunnen in 4 types, het omvatten worden geclassificeerd –

  • De kleppen van de richtingscontrole

  • Niet teruggevenkleppen
  • Datatransportbesturingkleppen
  • De kleppen van de drukcontrole
  • Wat is de gebruikelijke levensduur van pneumatische actuators?

   In de meeste gevallen, pneumatische actuators het laatst drie jaar.

   Zijn hun kleppen beschikbaar die voor regelbare luchtstroom toestaan?

   Ja, voor het geval dat u het nodig hebt, kunt u kleppen krijgen die regelbare luchtstroom vergemakkelijken. Dergelijke kleppen zijn gewoonlijk uitgerust helpen de snelheid, de richting, en het lawaai van de lucht aanpassen.