Pneumatische Roterende Actuator - hoe zij werken

November 25, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Pneumatische Roterende Actuator - hoe zij werken

Pneumatische roterende actuator gebruikt samengeperste lucht om zijn werkende energie te produceren. Wat worden ontworpen specifiek aan ver controlekleppen. De schone, droge lucht kan via een centrale samengeperste luchtpost, of in het geval van een samengeperst gassysteem, van het procesgas worden verstrekt. Het afvalgas kan dan van de lucht of het stroomafwaartse laag-drukproces door buizen leiden worden vrijgegeven. Zij worden algemeen gebruikt om ver kwartdraai of multi-turn kleppen, zoals bal of vleugelkleppen te automatiseren en te controleren.

 

 

Pneumatische roterende actuator bestaat uit één of meerdere luchtkamers met een zuiger of een blaasbalgendiafragma. Afhankelijk van het ontwerp, dwingt de luchtdruk de zuiger of het diafragma om het creëren van lineaire of roterende motie te bewegen. Als de gecreeerde motie lineair is, zet het dan intern de lineaire motie in rotatiemotie om. Pneumatische roterende actuators zijn duurzame, aanbiedings hoge kracht met betrekking tot hun grootte en kunnen in gevaarlijke milieu's worden gebruikt.

Over het algemeen, om een roterende klep te drijven, roterende wordt actuator gebruikt. Nochtans, zijn er ook ontwerpen die pneumatische cilinders gebruiken, die tot lineaire motie leiden, om torsie door middel van spilwapens of lagers te produceren. Nochtans, kan het specificeren van pneumatische roterende actuators voor deze toepassingen het ontwerp vereenvoudigen en levensduur verhogen. Pneumatische roterende actuators zijn met alle accomodatie, daarom, hun delen niet worden blootgesteld aan verontreinigende stoffen en agressieve milieu's die zij minder waarschijnlijk zullen onderhoud over hun leven vereisen betekenen.