products

Enige Acteren Hydraulische Actuator/Hydraulisch Actuator van de de Lenteterugkeer Koolstofstaal

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: VESON
Certificering: ISO CE
Modelnummer: HSF
Min. bestelaantal: 1
Prijs: Exw Fob Shanghai
Verpakking Details: triplexgeval met versterkte verpakking
Levertijd: 6-8 weken
Gedetailleerde informatie
HSF: Hydraulische actuators van HSF Materiaal: Carbon Steel
kleur: De standaardkleur is rood Standaard werkende temperatuur: -20°C/+80°C
Acterentype: enig & dubbelwerkend Opzettende Stijl: Oorringen, flens, voetsteun
Hoog licht:

hydraulische vleugelklepactuator

,

hydraulische cilinder actuator


Productomschrijving

Enig-handelen-lente-terugkeer Hydraulische Actuator Pneumatische Schotse Jukactuators c/w Hydraulische Handopheffing

 

Ontwerp en Bouw

VSF-reeksactuators voorzien globale klanten van recentst in het ontwerp van de klepaandrijving, is het een hoogst uniek en betrouwbaar middel van werkende bal, vlinder of stopkleppen samen met 90 graad roterende mechanismen.

 

Modulair Ontwerp

VSF-reeksactuators delen een modulair bouwontwerp. Het centrumlichaam is beschikbaar in zes grootte. Een pneumatische of hydraulische cilinder kan aan één van beide of beide kanten worden vastgemaakt. Een de lentepatroon kan ook aan één van beide kant voor ESD (noodsituatiesluiting) toepassingen worden gepast. De modulaire bouw en de kous van componenten door VAA vergemakkelijken snelle levertijden.

 

Robuust maar toch Lichtgewichtontwerp

Verstrekt het totaal ingesloten weerbestendige die centrumlichaam in koolstofstaal of kneedbaar ijzer wordt vervaardigd een uitstekende sterkte aan gewichtsverhouding. Het mechanisme van zuiger en juk heeft een output van de voordeeltorsie.

 

Handopheffingsopties

Een betrouwbare handopheffingsfaciliteit is een belangrijk stuk vele klep/actuator toepassingen. Een verscheidenheid van beschikbare opheffingsopties om vrijwel aan om het even welk vereiste te voldoen. De beschikbare opties omvatten open of ingesloten schroeven in zowel toestelreductiemiddel en. ontkoppel opheffingsversnellingsbak, evenals een aantal hydraulische opheffingsoplossingen.

 

 

VSF-actuators zijn beschikbaar met of het lichaamsmodules van B of c-. De B-lichaamsmodules verstrekken efficiënte exploitatie bij zowel de onderbreking als eindposities. De c-lichaamsmodules hebben een torsievoordeel in toepassingen waar de hogere onderbrekingstorsie aan ten val bracht de klep, met minder kritieke behoeften bij de looppas of de volledig open posities nodig is.

 

De het Opzetten Flens is tot ISO 5211.

 

Werkende Waaierssy actuators hebben torsieoutput voor lente-terugkeer modellen meer dan

110.000 NM en dubbelwerkende modellen meer dan 240.000 NM.

De werkende druk is: 3~10Bar

 

Werkende temperaturen standaard-20°c aan +80°C.

De facultatieve versieringen omvatten -15°C Op hoge temperatuur aan +150°C; Lage Temperatuur -40°C aan +80°C.

 

De integrale tweerichtingsreiseinden, regelbaar van totale de klepreis van -6°to 96°of, helpen de HP-Reeks bij het verlengen van de integriteit van de klepzetel.

 

Gemaakt van de lage wrijving, samenstellingsmateriaal met lange levensuur, om het directe contact tussen metalen te vermijden. Het onderhoud en de vervanging zijn gemakkelijk en geschikt.

 

 

 

VESON kan om het even welke grootte Pneumatische Aandrijving voor uw project verstrekken. Of u Dubbelwerkende, de Lenteterugkeer nodig hebt, Lineair, zal of Kwartdraai wij aan uw behoeften kunnen voldoen.

Contactgegevens
Judy.Zhao

Telefoonnummer : +8618918264392

WhatsApp : +8618918264392